Thursday, 28 June 2012

Waarom handgemaakte zeep?


Het is een wereld van verschil of je een heerlijke romige schuimende zeep gebruikt die met aandacht en liefde is gemaakt of een zeep uit de supermarkt.


Het grootste verschil met fabriekszeep is dat handgemaakte natuurzeep geen potentieel schadelijke en chemische stoffen bevat. Geen conserveermiddelen, schuimverbeteraars, stabilisatoren, geur- en kleurstoffen; dé veroorzakers van huidirritaties. Degenen die last hebben van huidaandoeningen, maar ook mensen met een gevoelige huid of die hypoallergeen zijn, merken vaak onmiddellijke verlichting door over te schakelen naar handgemaakte zeep

LovelyWorks zepen worden op ambachtelijke manier gemaakt, met veel geduld en liefde.

Bovendien blijft de glycerine die bij het chemische proces van zeep maken ontstaat, tijdens het ambachtelijk verzepingsproces in de zeep bewaard. Glycerine is een vochtvasthoudend middel en heeft een verzachtend effect op de huid. Bij fabriekszeep wordt de glycerine afgeroomd en als bijproduct verkocht.

Natuurlijke zeep is goed voor de gezondheid van de mens en het belast het milieu minder zwaar.

De huid van een volwassenen beslaat ongeveer 20 vierkante meter van het menselijk lichaam. Het is het grootste orgaan van de mens en is de eerste lijn van verdediging tegen uitdroging, infectie en schadelijke stoffen. Handgemaakte zeep geeft uw huid de verzorging die het verdient.

Doe een test;
Vraag iemand of die je handen wil wassen. Was de linker hand met gewone fabriek’s zeep en de rechter hand met natuurlijke zeep. Droog je handen met een handdoek en in de lucht. Na 5 minuten kun je het verschil voelen.Geniet van de voordelen van LovelyWorks handgemaakte zeep; ontspannend, rustgevend, hydraterend en minder belastend voor het milieu.
No comments:

Post a Comment